Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Literatura:  

Website të shkrimtarëve

Temat
Vadim Venediktov. The Burning Prose
http://world.lib.ru/editors/w/wenediktow_w/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Personal page of a young Russian writer.
Mirrors and alternative site versions: http://vbenedict.livejournal.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 01.02.2005, u ndryshua: 20.05.2018
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Proza, Poezia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Official web site of writer Amelia Bacic Tulevski
http://www.orthodoxwriter.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Features articles on applied Orthodox Faith and contemporary moral issues such as psychology, relationships, parenting and child development, biomedical ethics, non-Christian spiritual practices, the media, and various aspects of pop culture.
Mirrors and alternative site versions: http://www.ameliabacictulevski.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 06.02.2011, u ndryshua: 14.04.2013
Temat: Website të shkrimtarëve, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Psikologjia, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Kisha dhe Shoqëria, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Web Page of Hieromonk Savatie Bashtovoi
http://savatie.yoll.net/
Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqeza e Kishinevit (Jug-Perëndim, Moldavia). Faqe private
Essays, journalism, prose, poetry, interviews, biography, guestbook, forum, dialogue.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 29.06.2005, u ndryshua: 01.12.2018
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Proza, Poezia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Frederica Mathewes-Green, an Orthodox Writer
http://www.frederica.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Wife of Fr. Gregory Mathewes-Green, the pastor of Holy Cross Antiochian Orthodox Church. Writes and speaks on a wide range of topics: movie reviews, Eastern Orthodox Christianity, the pro-life cause, marriage, family, and the culture. Essays. Books. Family album.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 23.06.2005, u ndryshua: 21.11.2012
Temat: Website të shkrimtarëve, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Protopresbyter Alexander Schmemann
http://www.schmemann.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut). Faqe private
A selection of writings, photos and memorials to Father Alexander Schmemann, the well known and widely respected former Dean of St.Vladimir’s Seminary.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 05.08.2005, u ndryshua: 24.07.2018
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodoxy and the World. Russian Orthodox Church Website
http://pravmir.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A guide to Orthodox life. Articles about Orthodoxy, contemporary Church life and society issues, family life and upbringing of children, Christian fiction, sermons and Orthodox music.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-22
Shtuar: 12.02.2004, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Sound Files, Predikime, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jeta familjare, Pyetje dhe përgjigje, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Jeta kishtare, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. George Greek Orthodox Church of Taybeh
http://www.saintgeorgetaybeh.org/
Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme, Palestinë). Faqja zyrtare
Housing project. $1 campaign. 13 minute presentation. Fr. David’s page. Christina books. Maria Khoury. Guest book. Contact info.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 22.06.2005, u ndryshua: 22.11.2012
Temat: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit
Për më tepër: Website të shkrimtarëve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christianity and World
http://drotto.narod.ru/index_eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
Literary Art: To gain the world and lose your soul?
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 05.05.2007, u ndryshua: 05.10.2015
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Proza, Poezia, Webfaqe të laikëve, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Литературное творчество р.Б. Илии


    Për më tepër:
Archimandrite Sophrony (Sakharov)
http://sophrony.narod.ru/indexe.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
Writings by Archimandrite Sophrony (in Russian, English, French etc.). Articles about starets Sophrony. Photos. Electronic periodical. Holy places. FAQ. Links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Românã   Referrals: +0/-18
Shtuar: 09.05.2001, u ndryshua: 17.02.2019
Temat: Asketët dhe Heremitët
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Bibliotekat elektronike, Mailing Lists, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente