Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Literatura:  

Proza

Temat
Codex Streltsovi. Orthodox Poetry
http://sergeystreltsov.gear.host/en.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Website of Russian poetic celebrity.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-2
Shtuar: 18.03.2014, u ndryshua: 06.12.2016
Temat: Poezia
Për më tepër: Proza, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
English Language Study for Russian Orthodox Learners
http://englishforrussianorthodox.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Educational site for Russian Orthodox schools, seminaries and independent language learners. Contains a year-long course of study based on the Church calendar. Also includes lives of early British saints and a translation of Miraculous Temple by Pyotr Yershov. Suitable for intermediate English study.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 09.04.2014, u ndryshua: 14.01.2019
Temat: Material didaktik, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar
Për më tepër: Proza, Shenjtorët, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vadim Venediktov. The Burning Prose
http://world.lib.ru/editors/w/wenediktow_w/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Personal page of a young Russian writer.
Mirrors and alternative site versions: http://vbenedict.livejournal.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 01.02.2005, u ndryshua: 20.05.2018
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Proza, Poezia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
True-Life Stories About the War
http://eng.world-war.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Unbiased coverage of heroic and tragic events of the World War II (1939–1945) and the Great Patriotic War (1941–1945). An attempt at forming an objective, fact-based view. Wartime activity of the Russian Orthodox Church. Forgotten and unknown facts, rare photos.
Mirrors and alternative site versions: http://world-war2.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch   Referrals: +0/-2
Shtuar: 05.06.2005, u ndryshua: 16.09.2018
Temat: Historia
Për më tepër: Proza, Gruaja orthodhokse, Kisha dhe Ushtria, Material didaktik, Historia e Kishës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Web Page of Hieromonk Savatie Bashtovoi
http://savatie.yoll.net/
Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqeza e Kishinevit (Jug-Perëndim, Moldavia). Faqe private
Essays, journalism, prose, poetry, interviews, biography, guestbook, forum, dialogue.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 29.06.2005, u ndryshua: 01.12.2018
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Proza, Poezia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Assembly. Orthodox Youth Missionary Magazine
http://sobranie.org/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Kazanit (Rajoni i Vollgës, Rusia). Faqja zyrtare
The Assembly is devoted in the first place to a contemporary young man and covers topics, which are especially interesting for youth.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 03.11.2002, u ndryshua: 23.06.2018
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Revista
Për më tepër: Proza, Organizata rinore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christianity and World
http://drotto.narod.ru/index_eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
Literary Art: To gain the world and lose your soul?
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 05.05.2007, u ndryshua: 05.10.2015
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Proza, Poezia, Webfaqe të laikëve, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Литературное творчество р.Б. Илии

Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente