Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Literatura:  

Poezia

Për më tepër:  Tekste të himneve korale (0)
Temat
Codex Streltsovi. Orthodox Poetry
http://sergeystreltsov.gear.host/en.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Website of Russian poetic celebrity.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 18.03.2014, u ndryshua: 06.12.2016
Temat: Poezia
Për më tepër: Proza, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Borodino. Poem by Mikhail Lermontov
http://borodino.hrest.info/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Ukrainë). Websit jozyrtar
Electronic edition of the poem Borodino, about the Patriotic War of the year 1812.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-14
Shtuar: 18.02.2014, u ndryshua: 15.11.2016
Temat: Ideologjia ruse, Poezia
Për më tepër: Kisha dhe Ushtria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Written for Light. Orthodox Christian Poetry
http://www.tombalistreri.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Orthodox Christian poetry and Biblical inspiration.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 20.02.2017
Temat: Poezia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodox Outlet for Dogmatic Enquiries
http://www.oodegr.com/english/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Websit jozyrtar
Orthodox digital library. Holy Bible, about God and Orthodoxy, salvational issues, digital books, eschatological topics, historical themes, events and society, miscellaneous religions, links.
Mirrors and alternative site versions: http://www.oodegr.com/tourkika
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Français, Italiano, Ελληνικά, Românã, others   Referrals: +0/-28
Shtuar: 02.02.2006, u ndryshua: 28.06.2017
Temat: Besimi Orthodhoks, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Okultizmi, Astrologjia, Satanizmi, Paganizmi, Psikologjia, Filozofia, Ekumenizmi, Apostazia, Eschatology, Prophecies, Poezia, Historia e Kishës, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Shkenca, Mystery of Iniquity
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Njegoš.org. Serb Land of Montenegro
http://www.njegos.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The prime source and guide through Montenegrin heritage. Historiographical information is based on critically confirmed facts and scientific knowledge. Orthodox Christianity, Dynasty, ethnic identity, unification with Serbia. Books, articles, literature and video.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-15
Shtuar: 23.02.2005, u ndryshua: 27.04.2016
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Historia, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Sound Files, Kisha dhe Shteti, politika, Poezia, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vadim Venediktov. The Burning Prose
http://world.lib.ru/editors/w/wenediktow_w/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Personal page of a young Russian writer.
Mirrors and alternative site versions: http://vbenedict.livejournal.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 01.02.2005, u ndryshua: 20.05.2018
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Proza, Poezia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Jacob’s Well. The official publication of the Diocese of Washington and New York, Orthodox Church in America
http://www.jacwell.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Provides a place for the distribution of news and activities regarding the life of the Diocese and its parishes. Seeks to highlight functions sponsored in the areas of youth and liturgical music, and the efforts taking place throughout Diocesan missions. Presentation of iconographic examples from Diocesan parishes.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 17.03.2005, u ndryshua: 19.01.2013
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë, Media dioqeziane, Kisha Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Predikime, Poezia, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ekaterina Piskareva. Painter-Restorer, Iconographer & Artist
http://piskarevarestorations.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Restoration, including work on icons, religious artifacts, and other artworks. Iconography, done in the classical egg tempera style. Paintings. Graphics design and etchings. Other miscellaneous forms of artistic work.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 01.11.2007, u ndryshua: 04.12.2018
Temat: Punim artizanal, Arte figurative, Icon Painting Shops
Për më tepër: Poezia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Constantine & Helen Greek Orthodox Church, Boise, Idaho
http://www.serfes.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Schedule of services, activities. Bookstore: books and icons. Lives & writings of the Saints. Orthodox Missionary support information. Fr. Nektarios Serfes. History of the Royal Martyrs of Russia. Greek Orthodox spirituality. Monthly spiritual writings.
Mirrors and alternative site versions: http://www.fr-d-serfes.org/, http://www.serfes.org/orthodox/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 06.09.2004, u ndryshua: 05.02.2011
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Parimet e Orthodhoksisë, Poezia, Historia e Kishës, Dëshmorë të rinj, Shenjtorët, Webfaqe të klerikëve, Bibliotekat elektronike, Revista, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Materials on Eastern Orthodox Spirituality: http://www.serfes.org/orthodox/

The Web Page of Hieromonk Savatie Bashtovoi
http://savatie.yoll.net/
Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqeza e Kishinevit (Jug-Perëndim, Moldavia). Faqe private
Essays, journalism, prose, poetry, interviews, biography, guestbook, forum, dialogue.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 29.06.2005, u ndryshua: 01.12.2018
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Proza, Poezia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxos Christianiki Gonia. Orthodox Charitable Fraternity
http://www.gonia.gr/gonia.php?article=241
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Articles on Orthodox spiritual life, prayers, lives of the Saints…
Gjuhët e sitit: English, Français, Ελληνικά   Referrals: +0/-9
Shtuar: 02.02.2006, u ndryshua: 17.11.2016
Temat: Fondacione, Organizata bamirëse, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Festat, Predikime, Lutje, libra lutjesh, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Bamirësi, mëshirë, Fotografia, Poezia, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. King Milutin Church for Auckland and Hamilton
http://svetikralj.org.nz/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
Service schedule, parish newsletter, library, Serbian school blog, parish magazine, Serbian radio, sisterhood, fasting recipes, endowment, events, gallery, and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-8
Shtuar: 16.02.2005, u ndryshua: 01.08.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë, Poezia, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Aftersounds of Heaven. International Cultural Project
http://otzvuki-nebes.narod.ru/eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqja zyrtare
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
The project is aimed at the revival of interest to imperishable Christian values, traditions and love to Motherland in the contemporary art. Revival of interest in spiritual literature and spirituality among youth. Poetic events, concerts, radio broadcasts and presentations.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Српски, Dansk   Referrals: +0/-39
Shtuar: 10.11.2010, u ndryshua: 21.06.2018
Temat: Musical Events, Poezia
Për më tepër: Muzika klasike, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodox Christianity and World
http://drotto.narod.ru/index_eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
Literary Art: To gain the world and lose your soul?
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 05.05.2007, u ndryshua: 05.10.2015
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Proza, Poezia, Webfaqe të laikëve, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Литературное творчество р.Б. Илии

Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente