Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Literatura:  

Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar

Temat
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-18
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 18 (#6)
Gjendja e faqes:
Super Book. Bible Study Tool
http://superbook.org/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Translations of the Bible in different languages, full Symphony, lexical and semantic parallels, dictionaries and encyclopedias, library literature. All is available for download.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Беларускi, Українська, Deutsch, Español, Italiano, Ελληνικά, العربية, 中文   Referrals: +2/-36
Shtuar: 20.10.2004, u ndryshua: 21.03.2019
Temat: Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Bibla, Bibliotekat elektronike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Manuscript. Slavonic Written Heritage
http://www.manuscripts.ru/index_en.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Izhevskut (Rajoni i Vollgës, Rusia). Faqja zyrtare
The site comprises collections of ancient and medieval Slavonic and Russian texts as well as information on the developments in the field of electronic publication and methods of creation of full-text databases of hand-written treasures with complicated structure. About the project. Manuscripts. Documents. Tools. Grants. Publications. Contacts. News.
Mirrors and alternative site versions: http://mns.udsu.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +2/-22
Shtuar: 16.04.2006, u ndryshua: 16.01.2015
Temat: Programs, scripts, Web services, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kalendari, Emrat, Liturgjia, Bibla, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Глаголические рукописи X-XI веков, славянские рукописи XI века, славянские Евангелия XI-XIV веков, славянские минеи XI-XIV веков, древнерусские переводы, русские летописи, русские жития, тексты М. В. Ломоносова, славянские триоди XII-XIV вв., cлавянские стихирари XII-XIV веков, славянская учительна... Për më tepër »

Slavic Bible. The Program for Bible texts in 7 Languages
http://www.yegor.net/bible/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
A small team of linguists and programmers dedicated to developing software dealing with Church Slavonic, the Bible and text and language processing. The full text of the scriptures in Church Slavonic. The free program allows you to read and compare the Bible texts in Slavonic, Russian, Greek, Latin, English (King James version) and French.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά   Referrals: +0/-11
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 25.05.2018
Temat: Programs, scripts, Web services, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Bibla
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
English Language Study for Russian Orthodox Learners
http://englishforrussianorthodox.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Educational site for Russian Orthodox schools, seminaries and independent language learners. Contains a year-long course of study based on the Church calendar. Also includes lives of early British saints and a translation of Miraculous Temple by Pyotr Yershov. Suitable for intermediate English study.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 09.04.2014, u ndryshua: 14.01.2019
Temat: Material didaktik, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar
Për më tepër: Proza, Shenjtorët, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Orthodox Electronic Publishing Society
http://www.orthodoxepubsoc.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
The development of the Church Slavonic E-Tutor. Free download. Prayers, tropars, mp3. General Slavonic help.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 27.05.2003, u ndryshua: 14.12.2012
Temat: Programs, scripts, Web services, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar
Për më tepër: Sound Files, Lutje, libra lutjesh, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Muzikë, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Yuriy Shichalin’s Museum Graeco-Latinum
http://mgl.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Church of Three Saints, сlassical school, news, gallery, library and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 23.11.2001, u ndryshua: 01.09.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Non-profit Organizations
Për më tepër: Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
The Devićs’ Book-house. Spiritual and everyday life of the Serbs in Sweden
http://www.kosoric-lijovic.com/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
“The Devićs’ Book-house and Culture-club” disseminates the Serbian culture in Sweden, publishes books on spiritual, scientific, linguistic issues, poetry and literature. Published books and scripts. Articles.
Gjuhët e sitit: English, Српски, Svenska   Referrals: +0/-312
Shtuar: 17.06.2005, u ndryshua: 12.05.2012
Temat: Shtëpi botuese, tipografi
Për më tepër: Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Holy Trinity-St. Sergius Lavra, Sergiev Posad, Moscow district
http://stsl.ru/languages/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Rajoni i Moskës) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
History of the Lavra. Life of St. Sergius of Radonezh. Photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, 日本語, 中文, 한국어   Referrals: +0/-21
Shtuar: 22.02.2001, u ndryshua: 18.04.2019
Temat: Bibliotekat elektronike, Manastire
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Pelegrinazhet, udhëtimet, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Historia e Kishës, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Online Bookstore for Romanian Books
http://www.librarie.net/c/200/ortodoxie/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqe private
Romanian bookstore with a large offer of Orthodox Christian books.
Mirrors and alternative site versions: http://www.librarie.net/categorie/200/carti/Ortodoxie/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-16
Shtuar: 13.07.2004, u ndryshua: 17.02.2019
Temat: Librari, Bli në Internet
Për më tepër: Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Synaxis.Info. Library of Eastern Orthodox Resources
http://synaxis.info/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut). Faqe private
A personal web page. Liturgical texts, reference desk. Orthodox literature and homilies. Orthodox chant documentation project. Typicon translation project. Church Slavonic language resources. Medieval Russian studies. Russian Orthodox old rite.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 28.10.2004, u ndryshua: 10.09.2018
Temat: Bibliotekat elektronike, Orthodhoksia e ritit të vjetër rus
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Fëmijët, edukimi, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Webfaqe të laikëve, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monachos.net. Orthodox Monasticism and Patristics
http://www.monachos.net/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut). Faqe private
Patristic source texts in English. Studies of the Church Fathers, monastics, spirituality, and general Church history and theology. Christology area. Liturgic resources. Study of classical Greek.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 28.10.2004, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Murgjëria, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Liturgjia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia e Kishës, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pogledi. Serbian Orthodox Newspaper from Kragujevac
http://www.pogledi.rs/en/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Latest issue, archive. Articles of Srdja Trifkovic and Carl Kosta Savich. Pictures gallery: KLA crimes over Serbian civilians in Kosovo and Metohia, Albanian crimes against Serbs. Orthodox Church. Discussions in English.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-7
Shtuar: 05.12.2004, u ndryshua: 28.07.2018
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Shtëpi botuese, tipografi, Revista
Për më tepër: Kalvari sërb, Ideologjia ruse, Kisha dhe Shteti, politika, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Sërbia dhe Mali i Zi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Independent Lawyer. Personal Site of an Orthodox Lawyer
http://pravomoscowlawyer.narod.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
The site of Andrey Jushkevich introduces a resume and selected works of the author.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 09.11.2004, u ndryshua: 23.02.2016
Temat: Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Shkenca, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Philotheou Monastery Research Project
http://abacus.bates.edu/~rallison/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Robert W. Allison personal site, Bates College (Lewiston, Maine, U.S.A.). Historical studies of Philotheou Monastery (Mount Athos) and its library. Progress reports on the Library Cataloging Project.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 12.12.2004, u ndryshua: 23.12.2017
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church in Norway
http://ortodoks.info/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Evropa perëndimore, Norvegjia). Faqja zyrtare
Liturgical services in Norway, Orthodox community, conversion to Orthodoxy, gallery and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Norsk   Referrals: +0/-4
Shtuar: 20.07.2008, u ndryshua: 01.05.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox China. Yahoo Discussion Group
http://groups.yahoo.com/group/Orthodox_China/
Kisha Orthodhokse e Kinës (Azia Lindore, Kina). Faqe private
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
A discussion group for those interested in Chinese Orthodox Christian history, and current missionary efforts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 08.11.2005, u ndryshua: 30.09.2018
Temat: Discussion Boards
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Orthodhoksia në Botë, Parimet e Orthodhoksisë, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Kisha Orthodhokse e Kinës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente