Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  

Literatura

Nëntemat:  Proza (0)Poezia (0)Përralla, legjenda, epika (0)Gazetaria politike dhe shoqërore (0)Kritika (0)Website të shkrimtarëve (0)Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar (1)
Për më tepër:  Literaturë frymore (24)Bibliotekat elektronike (4)Tekste të himneve korale (0)Musical Scores (0)Material didaktik (0)Librari (0)
Temat
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-18
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 18 (#6)
Gjendja e faqes:
Mysterious Discourses. Monk Simeon’s Book
http://monksimeon.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Bjellorusi). Faqe private
The author of this book – a monk of Holy Mount Athos – addresses it to the concerned contemporary looking for answers to eternal questions – our purpose on Earth, the meaning of suffering we endure, the quest for God and the long-awaited encounter with Him.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 21.08.2013, u ndryshua: 06.03.2018
Temat: Literatura, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
The Devićs’ Book-house. Spiritual and everyday life of the Serbs in Sweden
http://www.kosoric-lijovic.com/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
“The Devićs’ Book-house and Culture-club” disseminates the Serbian culture in Sweden, publishes books on spiritual, scientific, linguistic issues, poetry and literature. Published books and scripts. Articles.
Gjuhët e sitit: English, Српски, Svenska   Referrals: +0/-312
Shtuar: 17.06.2005, u ndryshua: 12.05.2012
Temat: Shtëpi botuese, tipografi
Për më tepër: Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Official web site of writer Amelia Bacic Tulevski
http://www.orthodoxwriter.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Features articles on applied Orthodox Faith and contemporary moral issues such as psychology, relationships, parenting and child development, biomedical ethics, non-Christian spiritual practices, the media, and various aspects of pop culture.
Mirrors and alternative site versions: http://www.ameliabacictulevski.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 06.02.2011, u ndryshua: 14.04.2013
Temat: Website të shkrimtarëve, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Psikologjia, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Kisha dhe Shoqëria, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pelagia. Birth of the Theotokos Monastery, Livadia
http://www.pelagia.org/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Publications in English, Arabic, Hungarian, Romanian, Russian, Greek and other languages.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-6
Shtuar: 26.08.2003, u ndryshua: 16.05.2018
Temat: Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Shtëpi botuese, tipografi
Për më tepër: Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Holy Trinity-St. Sergius Lavra, Sergiev Posad, Moscow district
http://stsl.ru/languages/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Rajoni i Moskës) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
History of the Lavra. Life of St. Sergius of Radonezh. Photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, 日本語, 中文, 한국어   Referrals: +0/-21
Shtuar: 22.02.2001, u ndryshua: 18.04.2019
Temat: Bibliotekat elektronike, Manastire
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Pelegrinazhet, udhëtimet, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Historia e Kishës, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy and the World. Russian Orthodox Church Website
http://pravmir.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A guide to Orthodox life. Articles about Orthodoxy, contemporary Church life and society issues, family life and upbringing of children, Christian fiction, sermons and Orthodox music.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 12.02.2004, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Sound Files, Predikime, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jeta familjare, Pyetje dhe përgjigje, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Jeta kishtare, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Synaxis.Info. Library of Eastern Orthodox Resources
http://synaxis.info/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut). Faqe private
A personal web page. Liturgical texts, reference desk. Orthodox literature and homilies. Orthodox chant documentation project. Typicon translation project. Church Slavonic language resources. Medieval Russian studies. Russian Orthodox old rite.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 28.10.2004, u ndryshua: 10.09.2018
Temat: Bibliotekat elektronike, Orthodhoksia e ritit të vjetër rus
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Fëmijët, edukimi, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Webfaqe të laikëve, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
English Language Study for Russian Orthodox Learners
http://englishforrussianorthodox.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Educational site for Russian Orthodox schools, seminaries and independent language learners. Contains a year-long course of study based on the Church calendar. Also includes lives of early British saints and a translation of Miraculous Temple by Pyotr Yershov. Suitable for intermediate English study.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 09.04.2014, u ndryshua: 14.01.2019
Temat: Material didaktik, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar
Për më tepër: Proza, Shenjtorët, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Codex Streltsovi. Orthodox Poetry
http://sergeystreltsov.gear.host/en.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Website of Russian poetic celebrity.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 18.03.2014, u ndryshua: 06.12.2016
Temat: Poezia
Për më tepër: Proza, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Archimandrite Sophrony (Sakharov)
http://sophrony.narod.ru/indexe.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
Writings by Archimandrite Sophrony (in Russian, English, French etc.). Articles about starets Sophrony. Photos. Electronic periodical. Holy places. FAQ. Links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Românã   Referrals: +0/-13
Shtuar: 09.05.2001, u ndryshua: 17.02.2019
Temat: Asketët dhe Heremitët
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Bibliotekat elektronike, Mailing Lists, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christianity and World
http://drotto.narod.ru/index_eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
Literary Art: To gain the world and lose your soul?
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 05.05.2007, u ndryshua: 05.10.2015
Temat: Website të shkrimtarëve
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Proza, Poezia, Webfaqe të laikëve, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Литературное творчество р.Б. Илии

Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente