Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  

Punim artizanal

Temat
Byzantica. Byzantine mosaic icon studio
http://byzantica.wixsite.com/mosaic/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
The mosaic workshop “Byzantica” has been producing mosaic icons for temples and monasteries of the Russian Orthodox Church for more than ten years. Masters work in Byzantine and Roman-Byzantine styles. You can evaluate its work in the section “Portfolio”.
Mirrors and alternative site versions: http://byzantica.ortox.ru/, http://byzantica.ucoz.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Ελληνικά, Српски, Georgian   Referrals: +0/-16
Shtuar: 29.10.2014, u ndryshua: 17.09.2017
Temat: Punim artizanal
Për më tepër: Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ekaterina Piskareva. Painter-Restorer, Iconographer & Artist
http://piskarevarestorations.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Restoration, including work on icons, religious artifacts, and other artworks. Iconography, done in the classical egg tempera style. Paintings. Graphics design and etchings. Other miscellaneous forms of artistic work.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 01.11.2007, u ndryshua: 04.12.2018
Temat: Punim artizanal, Arte figurative, Icon Painting Shops
Për më tepër: Poezia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Palekh Style Icon Workshop
http://p-ikona-en.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Ivanovos dhe Voznesenskut (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
Icons, iconostasis, about the workshop, tourism in Palekh and prices.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 18.01.2011, u ndryshua: 03.03.2019
Temat: Punim artizanal, Icon Painting Shops
Për më tepër: Arte figurative, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
33Knots. Orthodox Prayer Rope Store
http://prayer-bracelet.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Caribbean Basin, Belize). Faqe private
33Knots is an online store that offers authentic Orthodox prayer rope bracelets and necklaces. Also referred to as Chotki or Komboskini.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 23.01.2014, u ndryshua: 02.09.2018
Temat: Punim artizanal, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Giorgi Gudushauri Personal Site
http://madliani.com/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqe private
An online gallery of enamel, stamping and groove made by George Gudushauri.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Georgian   Referrals: +0/-7
Shtuar: 13.12.2006, u ndryshua: 04.04.2019
Temat: Punim artizanal, Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Rostov Enamel
http://finiftrostova.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Products made in the best tradition of fishing Rostov enamel (Russian enamel). Icons, crosses, decorative panels and boxes, portraits, women’s jewelry, etc.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 16.07.2009, u ndryshua: 11.11.2018
Temat: Punim artizanal, Ndërmarrje industriale
Për më tepër: Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ikonia Plus. Workshops of Old Crafts, Novi Sad
http://www.ikonija-plus.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Icon on wood, icons in the engraving, iconostasis. Iconography classes.
Mirrors and alternative site versions: http://ikonija-plus.50webs.com/
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-7
Shtuar: 18.02.2010, u ndryshua: 10.08.2018
Temat: Punim artizanal, Icon Painting Shops
Për më tepër: Gdhendje në dru, Shkolla e Ikonografisë, Ikonografia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Enamel Icon Frameworks, Exclusive Artistic Casting from Silver
http://studio-art.kiev.ua/en/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Produces silver frameworks for icons applying enamel technique. Exclusive products of silver are also on offer.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-5
Shtuar: 15.03.2006, u ndryshua: 08.12.2018
Temat: Punim artizanal
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
New Visage. Mosaic Art Studio
http://mosaic-artstudio.com/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Creating mosaic icons for Orthodox churches and monasteries in the best traditions of the Byzantine art.
Mirrors and alternative site versions: http://mosaic-artstudio.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 13.09.2009, u ndryshua: 29.08.2018
Temat: Punim artizanal, Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ascension Goods. Devotional Goods, Precious Metal Design and Cast Work
http://www.ascensiongoods.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Azia Jug-Lindore, Tailandë). Faqja zyrtare
Ascension Goods designs and casts devotional goods from precious and semi-precious metals. Medals, pins, pendants, pectoral crosses, baptismal crosses, altar blessing crosses, and other Orthodox style crosses, reliquaries, and other goods.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 04.03.2011, u ndryshua: 08.03.2013
Temat: Punim artizanal, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
BucovinArt. Iconographic Studio
http://www.bucovinart.ro/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqe private
Icons, painted and decorated eggs, traditional costumes and puppets. About the studio, gallery, events, technique, and contact.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-2
Shtuar: 26.06.2012, u ndryshua: 01.05.2018
Temat: Punim artizanal, Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Sobor.By. Byelorussian Orthodox Information Portal
http://sobor.by/index1eng.html

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
News & photos. Forum. Schools: catechist, bell ringers’, Sunday. Theology, publicism. Workshops for handicaped. Diaconia. Icon painting, architecture. Choir festivals. Church choirs MP3. Youth brotherhood. Kasaks. Prison chapel. Deaf people community. International contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://hramvsr.by/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Беларускi, Deutsch, Français   Referrals: +2/-31
Shtuar: 26.08.2004, u ndryshua: 27.06.2018
Temat: Bamirësi, mëshirë, Byelorussian Exarchate
Për më tepër: Services to Prison Inmates, Diocesan departments, assemblies, committees, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Bell-Ringer Schools, Punim artizanal, Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Shenjtorët, Media dioqeziane, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Artist Olga Tolstikova’s site
http://www.tolstikova.com/blog/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
On her website, Olga Tolstikova writes about contemporary art, Orthodoxy, colour in art, and her work.
Mirrors and alternative site versions: http://www.tolstikova.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 09.01.2013, u ndryshua: 21.06.2018
Temat: Arte figurative
Për më tepër: Punim artizanal, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Victor and Dmitry Guzeevs’ Artistic Production Workshop
http://masterguzeev.com/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqe private
Carved iconostases, icon cases, icon boards, altars, lecterns and Sanctuary doors.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 13.01.2012, u ndryshua: 04.05.2018
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils
Për më tepër: Punim artizanal, Arte figurative, Icon Painting Shops, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
New World Byzantine Studios. Fine Liturgical Art in the Tradition of the Orthodox East
http://www.nwbstudios.com/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A church supply company and a network of artisans who seek to establish a new era of beauty and craftsmanship in the Orthodox arts, marking the beginning of a cultural movement.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 15.11.2012, u ndryshua: 21.06.2018
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Icon Painting Shops, Kultura, Arti, Shkenca
Për më tepër: Punim artizanal, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente