Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  

Arkitektura

Për më tepër:  Famulli (1)Regional study (0)
Temat
N.Tasiounis SA. Marble Byzantine Creations
http://www.marbles-granites.gr/en/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Specializes in ecclesiastical and Byzantine creations. Design of church interior and exterior decoration. Marble mosaics, byzantine floor, marble iconostasis, marble in church floor heating, marble thrones, marble altar.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Ελληνικά, Български, Српски, Românã   Referrals: +0/-15
Shtuar: 11.11.2016, u ndryshua: 18.07.2018
Temat: Arkitektura
Për më tepër: Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Romanes.com. Romanesque Architecture
http://www.romanes.com/index_en.html
Evropa perëndimore, Francë). Websit jozyrtar
Architecture related to Romanesque and Gothic churches from the French patrimony.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, Italiano   Referrals: +0/-9
Shtuar: 06.12.2004, u ndryshua: 20.02.2009
Temat: Arkitektura
Për më tepër: Fotografia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Сайт представляет ценность для православных как фото-энциклопедия романской архитектуры Франции, феномена еще не отделившегося от вселенской Церкви Запада. Романика оказала сильное влияние на раннее церковное искусство Руси. Сайт содержит несколько ссылок на католические монастыри и храмы, фотографи... Për më tepër »

The Memorial Church “Michael the Brave”, Alba Iulia
http://www.biserica-mihai-viteazul.ro/en/indexen.htm
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
History, prayer, writings by Holy Fathers, links, feasts and Saints.
Gjuhët e sitit: English, Français, Românã   Referrals: +0/-8
Shtuar: 17.09.2004, u ndryshua: 01.11.2017
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Arkitektura, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Gazetat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dimitrije Marinković. Modern Church Architecture and Interior Design
http://www.dimitrijemarinkovic.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqe private
Architecture, church interiors and urbanism. Chronology, CV and contact.
Gjuhët e sitit: English, Français, Српски   Referrals: +0/-8
Shtuar: 04.03.2011, u ndryshua: 21.05.2018
Temat: Arkitektura
Për më tepër: Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Christianity in Icons, Murals & Mosaics
http://icon-art.info/?lng=en

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Gallery of Russian icons, murals and mosaics from 11th till 20th centuries arranged by different topics (The New Testament, The Virgin, Saints etc.), authors, iconographic schools (Novgorod, Moscow, Tver, Pskov, Vladimir etc.), current locations, etc.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch   Referrals: +0/-12
Shtuar: 09.11.2004, u ndryshua: 06.07.2018
Temat: Arte figurative, Koleksioni i Ikonave, Ikonografia
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Arkitektura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Patriarchate of Pec, Kosovo
http://www.rastko.rs/kosovo/pecarsija/index_eng.html
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The Patriarchate of Pec, a group of churches in the immediate neighbourhood of Pec and at the entrance to the Rugovo gorge, is one of the most important monuments of the Serbian past. History. People. Spirituality. Churches. Art. Links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-10
Shtuar: 17.09.2004, u ndryshua: 19.10.2011
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Arkitektura, Historia e Kishës, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kirillo-Belozersky monastery
http://nortfort.ru/kbm/index_e.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Veri-perëndimi, Rusia). Faqe private
Short descriptions and photoimages of towers, walls, churches and other buildings of Kirillo-Belozersky monastery, as they were seen by the author winter 2004.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 28.10.2004, u ndryshua: 05.12.2018
Temat: Fotografia, Webfaqe të laikëve, Manastire
Për më tepër: Arkitektura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of Elijah the Prophet in Yaroslavl
http://www.projects.uniyar.ac.ru/Elijah/eng/main_e.htm
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Jarosllavlit dhe Rostov-Velikijt (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
History, architecture, wall paintings, icon paintings, decorative art and documents.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 04.03.2003, u ndryshua: 14.02.2019
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Arkitektura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Isaac’s Cathedral. State Memorial Museum, Saint Petersburg
http://eng.cathedral.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
News, concerts, museum projects, research, and souvenir products.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 23.03.2004, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Arte figurative, Arkitektura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente