Gjuha: 
Krishtërimi OrthodhoksTemat  Link të rinj  Bashkëpuntorët  Kodi HTML për banners  Your prayers needed!  Rregulla   Feedback
shtojeni te të parapëlqyerat  

Приглашаем Вас принять участие в создании версии интерфейса нашего каталога на албанском языке. Если Вы готовы помочь нам с переводом навигационного меню каталога и списка рубрик, обращайтесь в редакцию каталога.

We would be really grateful for your help in creating the interface of world's biggest "Orthodox Christianity.Ru" Directory in your language (Shqip). Please contact us if you want to help us with the translation of the menu and categories' names from Russian, English or almost any other world language.

Temat

Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (2)
 
Kisha Orthodhokse (16)
 
Besimi Orthodhoks (24)
 
Media orthodhokse (0)
Orthodhoksia në Internet (10)
 
Jeta kishtare (3)
 
Kisha dhe Shoqëria (3)
 
Kultura, Arti, Shkenca (13)
Ikonografia (1)Muzikë (3)Fotografia (2)Arkitektura (0)Literatura (2)Bibliotekat elektronike (4)Shkenca (2)Historia (1)Mjekësia (1)Psikologjia (0)Filozofia (0)...
Faqet më të lexuara Kërko Kërkim i Përparuar Bashkëpuntorët tanë Temat Rendi alfabetik Link të rinj

Statistika

Links total - 13854 (1064 unreachable), Rating system participants: 1066, new links in the assessment queue: 327; categories: 315; editors - 3.  Site në gjuhët: Русский - 7645, English - 2841, Românã - 1315, Ελληνικά - 888, Српски - 491, Français - 303, Deutsch - 227, Українська - 215, Български - 148, Polski - 129, Español - 78, Italiano - 71, Český - 53, Nederlands - 53, Georgian - 51, العربية - 46, Português - 26, Slovenčina - 24, Svenska - 24, Suomi - 20, Беларускi - 18, Magyar - 16, Norsk - 15, 中文 - 13, 日本語 - 12, Shqip - 12, Dansk - 10, Eesti - 9, Latviešu - 9, Македонски - 7. Clicks out (last seven days): 18941 (2706 a day), returns from participants (last seven days): 3742 (535 a day).

Faqet orthodhokse më të lexuara

Përse siti im nuk gjendet në votim?
#  Faqja Faqet më të lexuara #  Faqja Faqet më të lexuara
 1. Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources 30   4. Kisha Shën Maksimit, Torino 18 
 2. Kisha Orthodhokse Zoodohou Pigis, Mytilini, Lesvos 23   5. Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike 10 
 3. Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery 21   6. Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
Si mund të marr pjesë në votim

Të rejat e javës

Emri i sitit Gjuhët e sitit Shteti U shtua në Katalog
Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike English, Deutsch, Ελληνικά, Slovenčina, Shqip, Românã, العربية, others   26.10.2014
Kisha e Shën Gjergjit në Trumbull, CT English, Shqip Shtetet e Bashkuara të Amerikës 25.09.2014
Diakionia Agapes. Fondacioni Fryma e Dashurisë Shqip Shqipëria 30.07.2012
Ungjillëzimi. Qendra orthodhokse diagnostike English, Shqip Shqipëria 30.07.2012
Andrea Llukani. Faqe personale Shqip Shqipëria 27.11.2009
Kisha Orthodhokse Zoodohou Pigis, Mytilini, Lesvos Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Shqip, Georgian, Românã, Suomi, 日本語, 中文 Greqia 25.06.2006
Kisha Shën Maksimit, Torino Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Български, Српски, Shqip, Românã, Português Itali 05.02.2005
Biblioteka shqiptare ortodokse Shqip   21.08.2004
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk Sërbia dhe Mali i Zi 18.07.2004
Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery Русский, English, Українська, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Shqip, Georgian, Românã, Polski Poloni 04.07.2004

Your prayers needed!

Të nderuar vizitorë! Ju kërkojmë përulësisht që të luteni për shëndetin dhe shpëtimin e shërbëtorëve të Zotit që na kanë ndihmuar për të krijuar Katalogun tonë At Vladimiri, At Vladimiri, At Vasili, At Gjergji, At Foti, dhjakoni Zhivojin, dhjakoni Qiril, Aleksandri, Aleksandri, Aleksandri, Aleksandri, Aleksandri, Aleksi, Aleksi, Аnatoli, Аnatoli, Аndrea, Аndrea, Andrea, Anna, Аndoni, Athanasi, Vadimi, Valeri, Valentina, Vera, Vladimiri, Vladimiri, Vjaçesllavi, Galina, Gjergji, Gjergji, Givi, Grigori, Davidi, Danieli, Dhimitri, Dhimitri, Evgjeni, Igori, Joani, Joani, Irina, Konstandin, Leonidha, Leonidha, Ljubovi, Мaksimi, Maria, Мarina, Melana, Nikolla, Mihali, Оleg, Оllga, Natalia, Petro, Rostisllavi, Sergji, Sergji, Stefani, Fotinia, Khatuna, Jagoda dhe për të gjithë të dashurit e tyre. Puna e tyre vullnetare bëri të mundur realizimin e këtij siti. Ju kërkojmë të luteni edhe për shpirtin e shërbëtorit të ndjerë të Zotit Andrea (Kurovskij), i cili dha një ndihmesë të paçmuar në krijimin e versionit francez të Katalogut
 
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2019, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente